Zaken Top
Image default
Boekhouding

Investeren in crypto in 2022?

Dit jaar is al een onstuimig jaar geweest met economische angst en onzekerheden. Met de reizende inflatie, Oorlog en post-pandemische markt is het een onzekere tijd om te investeren. Toch heb je geld om te investeren en vraag jij je af of investeren in crypto in 2022 een goede keuze is.

Onzekerheid door de regulering

In de crypto wereld is er veel sprake over de gevolgen die zullen komen als ze de regulering op de crypto markt door drukken. Omdat de overheid ten allen tijden wil weten waar ons geld vandaan komt en naartoe gaat, zal dit voor veel crypto gebruikers in de ‘onderwereld’ voor grote problemen zorgen. Dit is echter iets waar crypto voor en door is ontwikkeld.

Experts zeggen echter dat het juist voordelen kan hebben voor investeerders. Dit komt omdat er meer stabiliteit zal komen omdat er meer structuur op de markt komt. Eerlijke investeerders zullen dus baat hebben bij de nieuwe crypto.

Nu is het beste moment om te investeren

Dat wil zeggen dat nu het beste moment is om te investeren in crypto. Ga nu niet gelijk al je geld uitgeven aan cryptocurrencies maar doe eerst je markt onderzoek. Bekijk deze crypto om in de gaten te houden een tijdje. Tussen deze crypto om in de gaten te houden zullen zeker een aantal goede investeringsopties zitten.

Houdt ze in de gaten zodat je weet hoeveel die stijgt en daalt op bepaalde momenten zodat je weet welk moment het beste moment is om te investeren.

Je kunt ervoor kiezen om je investering te verspreiden over verschillende currencies of je al je geld in één crypto investeert. Dit is zeker niet aan te raden als je van plan bent veel geld te investeren.

Bekijk ook andere mogelijkheden

Als je van plan bent veel geld te investeren is het ook verstandig om de zilver, goud en platina markt in de gaten te houden. De woningmarkt is op dit moment niet interessant voor investeerders dus die zouden we overslaan in 2022.

Andere opties zoals NFT’s, horloges of zelfs schoenen zijn de afgelopen jaren erg interessant geworden.

https://www.business2community.com/nl/cryptocurrency/crypto-om-in-de-gaten-te-houden/