Zaken Top
Image default
Detailhandel

Sneakers schoonmaken

Sneakers je draagt ze elke dag. Maar hoe moet je die witte sneakers schoonmaken? Met spose is het de makkelijkste taak en ik zal je stap voor stap uitleggen hoe:

Stap 1: De veters schoonmaken

Je begint altijd bij de veters. Haal ze uit de schoenen en verwijder de losse stukken met de hand. Daarna is de makkelijkste manier om de veters schoon te krijgen door ze gewoon even in de wasmachine te doen (vergeet ze niet in een waszakje te doen om te voorkomen dat je wasmachine stuk gaat)

Stap 2: Buitenkant sneakers reinigen

Als eerst moet de buitenkant even schoon geborsteld worden en kan je de binnenkant uitzuigen met een stofzuiger. Daarna maak je de sneaker nat met water en spuit je ze in met Saphir Medaille d’Or Foam Cleaner. Dit neemt de meeste vuil van de sneakers af. Na een paar minuten dat de Saphir Medaille d’Or Foam Cleaner moet intrekken kan je een borstel pakken om het ingetrokken schuim weg te poetsen. Het best is een zachte borstel want een staal borstel kan schade maken.

Het allerlaatste overgebleven vuil kan je verwijderen met Saphir Medaille d’Or Deep Cleaner dat aangebracht moet worden met een speciaal Technical Cleaner doekje van Saphir. De hardnekkige vlekken kan je inpoetsen met een tandenborsel of een inpoetsborstel. De sneakers zullen hier vochtig van worden. Laat ze opdrogen maar niet te snel. Zet de sneaker niet in de zon of dicht bij een verwarming.

Stap 3: De zolen

We zijn alweer bij de laatste aangekomen. De zolen. Je zal het vast wel een keer meegemaakt hebben, je zolen zijn verkleurd door de zon en/of het warme asfalt. Om dit op te lossen hebben wij de Saphir Medaille d’Or Deep Cleaner. Hiermee verwijder je moeiteloos vlekken en herstel je de kleur van de zolen zodat ze weer als vanouds lijken.

Stap 4: Waterdicht maken

Als laatst is het handig om je schoenen in te spuiten met Saphir Medaille d’Or Protector spray om je sneaker langer schoon te houden

Eindresultaat

hakken, lerenschoenen of sportschoenen schoonmaken het maakt allemaal niets uit. Dit kan allemaal doormiddel van Spose en deze korte, gemakkelijke, stapsgewijze uitleg of het reinigen van schoenen

https://spose.nl/how-to/sneakers-schoonmaken