Zaken Top
Image default
Bedrijvengidsen

Welke ruitersportmerken mogen niet ontbreken in jouw winkel?

Wanneer je een winkel begint voor ruitersportkleding en andere aanverwante artikelen ga je natuurlijk op zoek naar geschikte artikelen om in je winkel aan te bieden. Om je op weg te helpen gaan we in dit artikel in op vier grote merken die niet mogen ontbreken in de collectie die je aanbiedt!

PS of Sweden voor de casual ruiter

Ga je er graag op uit met je paard? Maak je vaak lange ritten in het bos en ben je het liefst dagen achtereen op de manege? Dan mag de collectie van PS of Sweden niet in je assortiment ontbreken. De kleding van PS of Sweden kenmerkt zich door vrolijk kleuren die je uitstekend bij elkaar kunt matchen. Van mooie polo’s tot warme jassen die het vocht uitstekend afvoeren en optimale bewegingsvrijheid bieden.

Samshield voor veiligheid en optimaal comfort

De Samshield caps zijn haast legendarisch in hun kwaliteit en comfort dankzij de speciaal gevormde luchtinlaten. Iedere zichzelf respecterende ruitersportwinkel heeft een collectie van Samshield caps in zijn assortiment. Veel winkels hebben ook een service die het mogelijk maakt om een Samshield cap op maat te laten maken.

De stijlvolle ruiter draagt KEP Italia

Voor veel mensen is paardrijden meer dan een sport of een bezigheid. Het is een manier van leven. En dat willen ze uitstralen met hun outfit. KEP Italia is een merk met flair en prachtige styling waar je het liefst de hele dag in rond zou lopen. En dat is precies wat je doet wanneer paardrijden je leven is!

Ultiem comfort voor je paard met een Eskadron dekje

Mensen met een grote liefde voor paarden willen dat hun paard zo comfortabel mogelijk is. Zowel in de stal als tijdens het rijden. Eskadron is een merk dat dekjes van uitzonderlijke kwaliteit maakt. Ze vormen zich uitstekend naar de vorm van de paardenrug waardoor ze niet gaan schuiven onder het zadel. En ze zijn gemaakt van ademend materiaal waardoor het paard niet onnodig gaat zweten en het vocht goed afgevoerd wordt.