Zaken Top
Image default
Zakelijke dienstverlening

Wat is matchmaking voor hoger opgeleiden?

Exclusieve matchmaking laat u kennismaken met potentiële partners die, net als uzelf, openstaan voor een serieuze relatie. Drukke agenda’s en een sterk carrière gerichte omgeving leveren vaak niet die mogelijkheden om in contact te komen met mogelijke partners die u zien zoals u bent, zonder het zakelijke deel van uw persoonlijkheid. Eerlijke belangstelling op passend intellectueel niveau is daardoor vaak moeilijk te traceren. Met exclusieve matchmaking krijgt u de keus uit speciaal voor u geselecteerde kandidaten en kunt u zich openstellen voor een partner om een serieuze relatie mee te ontwikkelen.

Passend concept

Om deel te kunnen nemen aan exclusieve matchmaking worden een aantal voorwaarden gesteld aan diegenen die zich willen inschrijven. Het resultaat is een pool vol intelligente, onafhankelijke dames en heren die door opleiding, levensstijl en ervaring perfect passen binnen het hogere sociale segment. Door samenwerking met matchmakers uit onder andere Zwitserland, Frankrijk, Spanje en de Verenigde Staten is een internationale samenwerking ontwikkeld. Globaal gezegd wordt er ter kennismaking een intake gesprek gevoerd op een door u bepaalde locatie of via skype of facetime, waarbij uw persoonlijkheid, uw werkgebied, wensen en toekomstplannen in kaart worden gebracht. De databank omvat een flink aantal kandidaten en er zal in eerste instantie niet te ver bij u uit de buurt worden gezocht. Zou blijken dat er voor u geen geschikte kandidaten in die omgeving beschikbaar zijn, dan wordt uitgeweken naar andere regio’s.

Dating is een spannende en tegelijkertijd tijdrovende aangelegenheid en als drukbezette man of vrouw is het niet prettig tijd te besteden aan een date waarvan u eigenlijk geen idee heeft of die persoon wel bij u past. Staat u ingeschreven bij exclusieve matchmaking dan worden alleen potentiële partners uit diezelfde databank aan u gekoppeld. Het is een vertrouwd gevoel te weten dat een screening al heeft plaatsgevonden en dat de kans reëel is dat er een wederzijdse interesse aanwezig zal zijn. Vanzelfsprekend is het mogelijk dat er geen klik is, ondanks alle factoren waar exclusieve matchmaking rekening mee houdt. Er zijn ook nog zaken als persoonlijkheid en aantrekkingskracht, iets wat tevoren niet altijd goed bepaald kan worden. Wilt u liever iemand anders ontmoeten of stelt u uw wensen bij, dan krijgt u een nieuw voorstel.

Hoog succespercentage

Een goed doordachte selectieprocedure en een specifiek aanbod kandidaten vergroten de kans op succes. Uw persoonlijke consulente bij exclusieve matchmaking is daarbij van cruciaal belang. Door haar kennis van matchmaking, het inzicht in uw persoonlijkheid, specifieke voorkeuren en de mogelijkheden die er voor u zijn te combineren met het aanbod ontstaat een succespercentage dat ruim boven de tachtig procent ligt. Het geeft u het vooruitzicht dat tijd gestoken in een serieuze date een positieve investering zou kunnen zijn. Tenslotte gaat de kandidaat met wie u een afspraak maakt via exclusieve matchmaking van het zelfde principe uit. Allebei bent u op zoek naar een prettige toekomst met een beschaafde en intelligente partner die perfect past in de hogere klasse, dus een partner waarmee u voor de dag kunt komen.

Exclusieve matchmaking geeft u het vertrouwen gebruik te maken van een discrete, doelgerichte datingservice voor hoger opgeleiden die gericht is op uw toekomst samen.