Zaken Top
Image default
Zakelijke dienstverlening

Voor welke toepassingen is een aluhal geschikt?

Bent u op zoek naar extra bedrijfsruimte? U kunt soms tijdelijk of voor een langere termijn extra vloeroppervlak nodig hebben. Bijvoorbeeld om de opening van uw nieuwe filiaal te vieren met uw zakenrelaties. Of omdat u door een langdurige verbouwing uw voorraad moet verplaatsen. Een aluhal biedt hiervoor een oplossing op maat, omdat het geschikt is voor iedere bedrijfsactiviteit en voor elke branche.

Een aluhal voor bedrijfsfeesten en evenementen

Een jaarlijks personeelsfeest voor alle medewerkers uit het hele land kunt u misschien niet in uw eigen bedrijfspand organiseren. Er is te weinig ruimte voor zoveel mensen. Of u organiseert een seminar waarbij u groots wilt uitpakken. In dit soort situaties kunt u een aluhal huren. Ook in de winter zijn deze hallen heel geschikt, omdat u kunt kiezen voor geïsoleerde wanden. Een aluhal waar u uw gasten ontvangt is voorzien van ramen en deuren voor voldoende licht. Daarnaast ligt er een stabiele vloer in, die voorzien kan worden van een podium. Heeft u een feestje te vieren, dan kiest u bijvoorbeeld voor een aluhal Polygon Structure, waarbij u een mooie overkapping heeft, die voorzien is van licht doorlatende elementen. De overspanning is tot dertig meter, dus het biedt volop ruimte voor uw gasten.

Een tijdelijke opslagruimte

Heeft u in een bepaald seizoen van het jaar behoefte aan extra magazijnruimte, of groeit de vraag naar uw product zo snel dat uw magazijn hier nog niet op ingericht is? Een aluhal kunt u in korte tijd bestellen en laten plaatsen. U kiest voor een zwaarlastvloer als u met vorkheftrucks en zware goederen werkt. Deze aluhal is niet alleen geschikt voor het opslaan van goederen. Ook tijdens bouwwerkzaamheden kunt u een aluhal inzetten. Met een vrije overspanning tot vijftig meter plaatst u eenvoudig het werkmaterieel binnen. De aluhal kan bijvoorbeeld voorzien worden van brede roldeuren, zodat uw medewerkers eenvoudig in en uit kunnen rijden.

Een horeca- of sportevenement

Sommige evenementen zijn afhankelijk van het weer. Een voorspelling voor een onstuimige regen in het weekend kan roet in het eten gooien als u een groot sportevenement met catering heeft gepland. Huur een aluhal voor dit soort onverwachte momenten, zodat u uw gasten droog kunt ontvangen. De aluhal kan volledig van glas voorzien worden, zodat het publiek goed zicht heeft op de sportieve activiteiten, maar toch binnen kunnen genieten van hun drankje. Een aluhal voor uw horecabedrijf kan ook uitstekend ingezet worden als permanente oplossing. In dat geval huurt u de bedrijfshal niet, maar kiest u voor koop. Hiermee kunt u de capaciteit van uw horecaonderneming uitbreiden, zonder dat u daar bijvoorbeeld ingewikkelde vergunningen voor aan hoeft te vragen in verband met aanbouw. De aluhal voldoet aan alle eisen om publiek te ontvangen, waaronder de bordjes voor de nooduitgang.

Een aluhal op maat

Hoewel het aanbod van tijdelijke of permanente bedrijfshallen groot is, kunt u natuurlijk specifieke wensen hebben. Het is daarom ook mogelijk om een aluhal op maat te laten maken. Hierbij wordt rekening gehouden met het soort hal dat u nodig heeft, welke activiteiten er plaatsvinden en wat de grootte moet zijn. Op deze manier heeft u altijd een hal die precies bij uw bedrijf past en kunnen uw evenementen en bedrijfsactiviteiten ongehinderd doorgaan, in welke omstandigheid dan ook.