Zaken Top
Image default
Zakelijke dienstverlening

Tips voor het vinden van een langdurige relatie

Waar voor sommigen het vinden van een geschikte levenspartner als vanzelf lijkt te gaan, zijn er anderen die er maar niet in slagen die ene, echte, ware liefde tegen te komen. Een drukke baan met veel verantwoordelijkheden en dus weinig vrije tijd, een erg gevuld sociaal leven of de zorg voor de kinderen uit een vorige relatie, het zijn nog maar enkele van de redenen die ervoor kunnen zorgen dat de liefde op een laag pitje komt te staan. Man zoekt vrouw . Een zinnetje waar veel achter zit. Met professionele hulp wordt ervoor gezorgd dat je leven gaat veranderen.

“Man zoekt vrouw” gaat voor duurzame relaties

Om een mooie toekomst uit te bouwen die je beste verwachtingen zelfs nog overtreft, wil je graag een partner die op dezelfde manier in het leven staat als jij en die dezelfde dromen en verlangens nastreeft. Duurzame relaties zijn dan ook steeds het doel bij Man zoekt vrouw. Geen vluchtige flirts of oneindig veel afspraakjes die op niets uitdraaien, nee, die perfecte match op alle vlakken, daar gaat het om.

Man zoekt vrouw een unieke aanpak

Om de vrouw te vinden die perfect aansluit bij jouw wensen en verwachtingen is het eerst en vooral nodig dat de consulent je beter leert kennen. Waar sta jij in het leven en waar wil je naartoe, wat zijn de belangrijkste eigenschappen die je zoekt in een vrouw en wat zijn voor jou echte afknappers? Allemaal vragen die een goed beeld vormen van de vrouw die absoluut aan jou moet voorgesteld worden.

Na deze intake gaat de consulent samen met een relatiepsycholoog op zoek naar de perfecte match in het ruime netwerk op basis van jouw wensen. Geen nood, je gegevens worden door man zoekt vrouw dus niet doorgegeven en je privacy wordt op ieder moment gerespecteerd. De vrouwen waarmee een sterke match gevonden wordt, krijg jij voorgesteld en het is dan nog steeds aan jou om te beslissen of je al dan niet contact opneemt.

Blijkt de vrouw die je voorgesteld werd toch niet aan je verwachtingen te voldoen en blijft de klik achterwege, dan gaat de zoektocht gewoon verder tot op het moment dat jij jouw nieuwe partner voor het leven hebt gevonden.

Kies voor de grootste kans op slagen

Omdat Man zoekt vrouw een groot bureau is met een uitgebreid netwerk aan consulenten die hun cliënten allemaal persoonlijk kennen, mag je rekenen op een grote slaagkans in jouw zoektocht. Om het even met cijfers uit te drukken, zowat 75% van de cliënten vindt binnen het jaar de perfecte partner en slaagt erin een duurzame relatie en een mooie toekomst op te bouwen. Geen nood als de eerste voorgestelde vrouwen toch geen match zouden opleveren, door het uitgebreide netwerk zijn er meer dan voldoende vrouwen die net als jij op zoek zijn naar de liefde en wachten op bericht van jou.

Laat tijdsgebrek, onzekerheid, eerdere teleurstellingen of welke reden dan ook geen excuus meer zijn om niet op zoek te gaan naar de ware liefde. Het is zoveel mooier om herinneringen te kunnen maken met die ene persoon waarmee je lief en leed deelt.