Zaken Top
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een promotievideo voor jouw onderneming

Wanneer je een onderneming hebt, dan kom je er niet aan onderuit dat je het bedrijf zult moeten promoten. Maak je geen reclame, dan weten klanten je niet te vinden en zo draai je weinig of geen omzet, waardoor je niet kunt groeien. Ondernemen is daarom een vak apart, waarvoor je niet alleen goed moet zijn in verkopen, maar ook in marketing. In dit artikel leggen we je uit hoe een promotievideo jouw bedrijf kan helpen groeien.

Wat is een promotievideo?

Met een promotievideo maak je reclame voor je onderneming. Het kan een film zijn met echte mensen, zoals acteurs, jouw personeel of jezelf. Je kunt er echter ook voor kiezen om een promotievideo te laten maken in de vorm van een animatie. Een promotievideo maken laat je het beste doen door een professioneel bedrijf, zoals Cooler Media. Zij weten precies hoe ze jouw visie om kunnen zetten tot een succesvolle animatie die precies doet wat het moet doen: klanten aantrekken.

3D animaties

Een motion graphic laten maken kun je op verschillende manieren laten doen. Er zijn diverse stijlen beschikbaar en welke het beste bij je past, is afhankelijk van jouw onderneming en wat je uit wilt stralen. Wil je echt uitblinken met jouw promotievideo? Denk er dan eens over na om een animatie te laten maken met 3D effecten. Dankzij de 3D effecten, gaat jouw animatie echt leven, waardoor je de kijker recht in het hart kunt raken. Daarnaast laat het zien dat je er niet vies van bent om net dat beetje extra te doen voor jouw onderneming en dus ook voor je klant. Dat is nou een win-win situatie!

De verspreiding van je video

Heb je ervoor gekozen om een promotievideo te laten maken? Dan is het belangrijk dat de video op de juiste manier wordt verspreid. Zo kan de video op relevante social media kanalen gedeeld worden. Welke kanalen dat zijn, hangt af van welke social media jouw publiek het meest gebruikt. Daarnaast kun je makkelijk promotie maken door jouw animatie af te laten spelen op YouTube, die dagelijks miljoenen kijkers aantrekt en waar veel reclame gemaakt wordt. Ook kun je de video delen op je eigen website en via een nieuwsbrief, waar je door middel van de video jezelf en jouw bedrijf voorstelt.