Zaken Top
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een avontuurlijke schoolreis

Heb je weleens gehoord van een schoolreisje op school? Het is een unieke manier om een dag vol avontuur en plezier te beleven zonder de school te verlaten. Er komt een partij langs op de school om de locatie om te toveren tot een waar festijn. Dit biedt niet alleen een leuke ervaring voor de kinderen, maar ook de geruststelling van een gecontroleerde omgeving voor de leerkrachten.

Een schoolreisje op de eigen school is veiliger dan een schoolreisje naar een externe locatie. Kinderen hoeven namelijk niet te reizen naar een andere locatie en er is geen risico op verdwalen of zorgen maken over een buschauffeur die hen in de steek laat. Bovendien zorgt de locatie op de school ervoor dat de kinderen zich meer op hun gemak voelen en zich beter kunnen concentreren op de activiteiten.

Een schoolreisje op school is ook gemakkelijk te integreren in de lesplanning van de school. De educatieve medewerkers werken samen met de leerkrachten om de activiteiten aan te passen aan het lesprogramma van de school. Dit maakt het mogelijk om de leerdoelen van de school te versterken en tegelijkertijd een onvergetelijke ervaring te bieden aan de kinderen.

Zijn de kinderen op jouw school ook fan van avontuur, fantasie en ridders? Dan is een middeleeuws schoolreisje iets voor hen! Bedrijf Ridders op School tovert scholen om tot een middeleeuws event waarbij ridders, leerkrachten en kinderen samenkomen voor een magische dag. Tijdens dit middeleeuwse schoolreisje krijgen kinderen de kans om zich als ridders te voelen terwijl ze leren over de geschiedenis van ridders en kastelen.

Kinderen kunnen zwaardvechten, boog schieten, ringsteken vanaf een houten hobbelpaard en nog veel meer. Aan het einde van de dag vindt er een groots toernooi plaats tussen de Ridders van Ridders op School waarbij de kinderen één van de twee partijen kunnen aanmoedigen. Het is een geweldige manier om kinderen iets bij te brengen over de geschiedenis van ridders en kastelen, terwijl ze tegelijkertijd plezier hebben.

Wil jij een schoolreisje organiseren die onvergetelijk is en waar de kinderen en leraren nog jaren over napraten? Boek dan dit avontuurlijke schoolreisje op de website van Ridders op School. 

schoolreisje foto