Zaken Top
Image default
Telecommunicatie

Bescherm je telefoon met een hoesje

Bijna iedereen heeft wel een smartphone. Maar beschermt iedereen zijn of haar toestel ook tegen gevaren van buitenaf? Je kunt je telefoon wel verzekeren, maar een Casimoda hoesje kopen is een goedkopere en duurzamere oplossing. Bijkomend voordeel is dat het je telefoon direct opvrolijkt en een unieke, eigen uitstraling geeft. Je kunt van jouw smartphone op deze manier een verlengstuk van je outfit maken. In dit artikel zetten we een aantal redenen voor je op een rijtje waarom een smartphonehoesje gebruiken verstandig is. Lees snel verder!  

1. Hoe goed wordt je telefoon beschermd?

De meeste mensen gebruiken telefoonhoesjes omdat ze hun telefoons willen beschermen tegen schade. Gsm hoesjes kunnen helpen bij het beschermen van telefoons tegen krassen, deuken, waterschade en andere soorten schade. Ze kunnen ook helpen het risico op diefstal te verminderen door het voor dieven moeilijker te maken om de telefoon te stelen. Bovendien bieden sommige hoesjes extra functies, zoals bescherming tegen blootstelling aan water of stof.

Niet alle telefoonhoesjes bieden echter dezelfde beschermingsniveaus. Het is belangrijk om een case te kiezen die het beste bij jouw behoeften past. Staar je dan ook niet direct alleen blind op het leuke printje van een telefoonhoesje, maar kijk ook naar de beschermingsgraad en of er handige extra functies zijn waar jij gebruik van zou maken.

2. Een telefoonhoesje verlengt de levensduur

Alle mobiele telefoons worden blootgesteld aan een groot aantal risico’s. Telefoon hoesjes verlengen de levensduur van een smartphone aanzienlijk, mits je het juiste artikel koopt. Cases zijn namelijk speciaal ontworpen voor een toesteltype en zijn dan ook niet onderling met elkaar uitwisselbaar. Dit geldt wel voor sommige iPhone modellen, maar dan houdt het ook op. Controleer dan ook de instellingen van je telefoon bij twijfel, zodat je geen miskoop begaat. Het zou zonde zijn, als je een iPhone 13 hoesje marmer hebt besteld en deze daarna weer moet omruilen voor het juiste exemplaar.