Zaken Top
Image default
Marketing en reclame

Welke voordelen heeft een led scherm?

Welke voordelen heeft een led scherm?

Loop jij al een tijdje met het idee dat jij je bedrijf zichtbaarder wilt maken, dan kan dit natuurlijk op allerlei verschillende manieren. Eén van de meest effectieve en ook direct duurzaamste manieren om dit te doen, is door gebruik te maken van een led scherm. Een led scherm heeft namelijk tal van voordelen. Om je een idee te geven welke voordelen het allemaal heeft en nog belangrijker, hoe jij led schermen kunt inzetten voor jouw onderneming, hebben we een aantal zaken voor je op een rijtje gezet. 

De voordelen van een led display

Een led display is een scherm die exact projecteert wat jij wilt laten zien. Niet te verwarren met de televisie waar we dagelijks onze favoriete series en films op kijken. Bij een led display moet je denken aan bijvoorbeeld de grote billboards langs de kant van de weg. De kans dat ze met enige regelmaat ook in jouw gezichtsveld voorbij komen is relatief groot. Juist daarom is het een absolute aanrader om deze manier van reclame in te zetten voor jouw bedrijf. Welke voordelen het allemaal heeft, dat vertellen we je hieronder.

Duurzaam

In een wereld waarin duurzaamheid een steeds prominentere plek inneemt, is adverteren middels een led scherm natuurlijk de perfecte manier om hier als bedrijf op in te spelen. Waar je met flyers natuurlijk te maken hebt met het drukken en ook de verspreiden, geldt dit voor het gebruik van een led display natuurlijk niet. Je dient eenmalig een video of tekst boodschap te maken, welke je vervolgens continue kunt laten zien. Doordat led schermen een stuk minder stroom verbruiken, zijn ze daarmee ook direct goed voor het milieu. Helemaal in combinatie met zonnepanelen is het de perfecte manier om de duurzaamheid van jouw bedrijf te verbeteren.

Voordelig

De kosten voor het laten drukken en versturen van een flyer of folder is natuurlijk niet voor niets. De kosten die hiermee gemoeid gaan, wegen vaak niet op tegen de kosten die je maakt voor het adverteren op een led scherm. De jongens van Leddisplayexpert BV kunnen je exact vertellen welke financiële voordelen het adverteren op een ledscherm allemaal heeft. Zo hoef je niet bij iedere nieuwe actie een nieuwe folder uit te brengen, maar kun je gewoon de advertentietekst op je led display aan (laten) passen. Kortom, een stuk voordeliger dus!

Dynamisch

Misschien nog wel het grootste voordeel van het gebruik van led schermen, is dat je de tekst en eventuele video’s kunt aanpassen wanneer jij dit wilt. Vooral wanneer je te maken hebt met wekelijkse acties, dan is het wel zo prettig om dit te kunnen doen. Je zit er natuurlijk niet op te wachten om iedere week een nieuwe folder te moeten laten bedrukken. Dit is niet alleen een stuk duurder, maar heeft ook een veel kortere levenscyclus. Een folder wordt immers vaak maar één keer gelezen, terwijl de kans dat je meer dan één keer langs een billboard loopt, fietst of rijdt vele malen groter is. Dus adverteer jij nog niet via een led display, dan is dit het moment!