Zaken Top
Image default
Marketing en reclame

Behaal snelle online marketingresultaten met Semwerkt

Is dit probleem voor jou herkenbaar? Je steekt enorm veel geld in je online marketingcampagne, maar de resultaten laten steeds maar op zich wachten. Je wilt meer conversies behalen – oftewel meer verkopen – maar je doel lijkt nog erg ver weg. Je SEO-campagne slaat gewoon niet aan. Misschien dat SEA voor jou een betere optie is.

Als het optimaliseren van de SEO van je site niet lijkt te werken, biedt SEA uitkomst. In dit artikel vertellen we je daarom meer over Google-ads en Microsoft-ads.

Wat zijn de voordelen van SEA?

  • Je behoudt volledige controle over de kosten van je campagne;

  • Je betaalt op basis van de prestaties van je advertenties, zoals het aantal klikken of vertoningen;

  • Je hebt te allen tijde inzicht in de resultaten van je campagne;

  • Je bereikt gericht de doelgroep die actief op zoek is naar jouw product of dienst.

Wat betekent SEA?

SEA staat voor zoekmachine-adverteren. Deze dienst helpt je om meer bezoekers naar je website te trekken via bijvoorbeeld Google of Bing. Wanneer iemand een zoekopdracht invoert die is gerelateerd aan jouw website (zoals “schoenen kopen” voor een schoenenwinkel of “fiets kopen” voor een fietsenwinkel) verschijnt jouw website in de zoekresultaten. Met SEA zorg je ervoor dat jouw website (meestal) bovenaan de zoekresultatenpagina wordt weergegeven als een ad, waardoor je sneller je gewenste resultaten bereikt. Het voordeel is dat je de advertenties direct kunt stopzetten wanneer dat nodig is. Voor tijdelijke campagnes zoals voor kerst of Black Friday is dat zeer handig.

Waar kun je SEA-diensten vinden?

Ben je van plan om een SEA-campagne voor je bedrijf te lanceren? Dan kun je terecht bij het SEA- en SEO-marketingbureau Semwerkt. Semwerkt is gespecialiseerd in de twee belangrijkste zoekmachines in Nederland, namelijk Google en Bing (Microsoft). De deskundigen van dit marketingbureau optimaliseren je advertenties, waardoor je ads efficiënter worden. Dus wil jij snel zichtbaar zijn in zoekmachines? Neem dan contact op met Semwerkt!