Zaken Top
Image default
Financiële diensten

Ouderwetse reclame die nog steeds goed werkt

De eerste vorm van reclame was het bedrukken van de verkiezingsbuttons van George Washington in 1782. Deze vorm van promotie werkt nog steeds. Veel bedrijven beseffen dat gepersonaliseerde producten waardevol zijn om de zichtbaarheid van een merk te verbeteren en bekend te maken bij het grote publiek. Ben je op zoek naar veelzijdig promotiemateriaal dat verkrijgbaar is in een grote verscheidenheid aan versies? Dan is papieren tasjes bedrukken – evenals pennen bedrukken – een ideale optie.

Papieren tasjes bedrukken is goed voor het milieu

Bedrukte papieren tassen bieden de mogelijkheid om significante en zeer bevredigende resultaten te behalen op het gebied van marketing. Hoewel het wordt beschouwd als een ouderwetse vorm van reclame, blijkt dit in de praktijk nog even goed te werken. Papieren tasjes bedrukken is ook ideaal voor winkels en bedrijven die hun aandacht voor het milieu willen tonen om consumenten aan te trekken die oog hebben voor duurzaamheid. Papieren tasjes bedrukken kan namelijk op 100% recyclebaar materiaal.

 Waarom kiezen voor papieren tasjes bedrukken?

Papieren tasjes bedrukken biedt veel mogelijkheden op het gebied van personalisatie, waarbij er rekening mee wordt gehouden dat er verschillende druktechnieken zijn die kunnen worden gebruikt om de gewenste doelstellingen te bereiken. Een van de elementen die veranderd kan worden is die van de afmetingen, ook met betrekking tot de lengte van de handgrepen. Het is dus duidelijk dat het hele grafische aspect kan worden aangepast, rekening houdend met de eisen en behoeften van de consument. Papieren tasjes bedrukken geschiedt vooral door voedsel- en kledingwinkels, maar ook cosmeticawinkels doen dat veelvuldig.

 Voordelen van papieren tasjes bedrukken:

  • Met papieren tasjes bedrukken verbeter je het imago van je merk.
  • Je kunt met opvallende en aantrekkelijke ontwerpen papieren tasjes bedrukken om de aandacht van de consument te trekken.
  • Bedrukte papieren tasjes tonen je liefde voor het milieu en vergroten de duurzaamheid: ze zijn milieuvriendelijk. 

Pennen bedrukken voor effectieve resultaten

Pennen bedrukken werkt ook zeer goed als het gaat om gepersonaliseerde reclamemateriaal dat zeer effectieve resultaten behaalt. Wil je pennen bedrukken met het logo of de slogan van je bedrijf? Wij bieden je alle voordelen van lage kostprijs en hoogwaardig drukwerk in hoge resolutie! Pennen bedrukken is een van de best mogelijke manieren om je reclameboodschap over te brengen. Kies uit een breed scala aan formaten en modellen zodat je de oplossing kunt kiezen die het beste past bij je promotionele behoeften.

 

Pennen bedrukken: een krachtige reclametool

Pennen bedrukken is een krachtige tool voor promotionele reclame, waarmee je haast iedereen met jouw boodschap kunt bereiken. Het is niet verrassend dat bedrukte pennen worden beschouwd als de reclametool bij uitstek. We kunnen alle pennen bedrukken, aangepast aan jouw behoeften en verwachtingen. Bedrukte pennen zijn ook zeer betrouwbaar en maken het verschil, vooral wanneer je op zoek bent naar een reclamestijl met elegantie, stijl en verfijning.

 

Pennen bedrukken is niet alleen handig, maar soms ook origineel

Bedrukte pennen worden vooral op kantoor gebruikt. Op de tweede plaats van belangrijkste plekken van pennengebruik is de woning. Wil je pennen bedrukken, dan betekent dit dat jouw merk minimaal 8 uur per dag onafgebroken gezien wordt. En als klap op de vuurpijl zijn de kosten voor een reclamemiddel als deze echt minimaal. Wil je je papieren tasjes en pennen laten bedrukken? Maak vandaag nog contact met ons!