Zaken Top
Image default
Financiële diensten

Gratis Crypto Cursus

Gratis Crypto Cursus

Ben je nu in de crypto wereld dan kan het verstandig zijn om je eens te verdiepen in deze wereld. De crypto heeft de compleet financiele wereld op zijn kop gezet. Op dit moment zijn er zo veel mensen en met name investeerders actief in deze wereld. 

Blockchain

Het belangrijkste in de crypto wereld is de techniek die er gebruikt wordt. De Blockchain. De blockchain wordt als het nieuwe internet gezien en over een aantal jaar zullen wij net als het internet niet mer zonder kunnen. 

Blockchain is een innovatieve database waarmee transacties kunnen worden opgeslagen. Dit kunnen alle soorten transacties zijn. Dit kunnen betalingen zijn met een digitale valuta of belangrijke informatie die twee partijen uitwisselen, zoals contracten en diploma’s. Eén ding verenigt hen. Beide partijen ondertekenen de datablokken digitaal. Ze worden rechtstreeks in de database opgeslagen zonder tussenkomst van een derde partij. Alle gegevens worden versleuteld met behulp van blockchain-cryptografie.

Crypto

Cryptocurrency is een digitale betaalmethode die gebruik maakt van Blockchain-technologie, zoals bitcoin . Transacties worden opgeslagen in kubussen op een uitgebreid netwerk van computers. Elk blok bevat informatie over zijn voorganger en elk blok bevat informatie erover. Dit resulteert in een complexe, onveranderlijke en onomkeerbare informatieketen.

Veiligheid crypto

Blockchain heeft geen enkele supervisor of eigenaar, in tegenstelling tot een normale databases. Gebruikers zijn verantwoordelijk voor hun toezicht. De ‘nodes’ zijn verantwoordelijk voor het opslaan van nieuwe transacties in de database. Ze moeten een code vinden om te controleren of de informatie die ze opslaan correct is.

Alle knooppunten moeten het erover eens zijn dat de code juist is. Pas dan wordt de informatie in de keten opgeslagen. De database kan door niemand worden gewijzigd of opgeslagen. Kwaadwillenden kunnen niet manipuleren of verkeerde transacties uitvoeren.

Hierdoor zorg je er dus voor dat informatie op de juiste kan worden opgeslagen.

 

https://gratiscryptocursus.nl