Zaken Top
Image default
E-commerce

Tips voor een bedrijfsfeestje

Het is weer de tijd van het jaar, jouw bedrijf, stichting of vereniging gaat weer is het jaarlijkse bedrijfsfeestje organiseren. Maar hoe zorg je dat het bedrijfsfeestje geen saaie borrel wordt dit jaar? Hier een aantal tips voor een onvergetelijk bedrijffeestje!

 

Wat voor een bedrijf is het?

Een bedrijfsfeest moet natuurlijk wel aangepast worden aan het type bedrijf waar je voor werkt. Is jouw bedrijf erg formeel, een mix van jong/oud personeel en locatie van de werknemers. Ten eerste is het belangrijk om te bekijken wat de verhouding is tussen de collega’s zijn jullie heel close met elkaar of juist niet? Delen jullie veel met elkaar of helemaal niet?  Wanneer je bijvoorbeeld niet zo close bent met collega’s kan een etentje voldoende zijn. Zijn jullie juist wel hecht met elkaar onder collega’s dan kan een weekendje weg of een avondje stappen ook erg leuk zijn!

 

Wat voor soorten feesten kan je organiseren?

Zijn jullie meeer van het actieve, dan zijn outdoor activiteiten heel gaaf en goed voor de beweging. Meer culinaire liefhebbers onder de werknemers dan zijn de etentjes of personal chefs voor op kantoor perfect. Voor de jongere bedrijven kan het op stap gaan en een zuifeest organiseren ook heel goed passen. Hoe dan ook, er wordt vaak wel een drankje gedronken bij een bedrijfsfeest. En om een drankje nou net wat minder saai te maken onder collega’s is een spelletje dan ooik gezellig. Een drankspelletje of potje beerpong kan erg vaak het ijs breken onder het genot van een drankje. 

 

Drankspelletjes op een bedrijfsfeest?

Ja zeker, om het wat levendiger en competiever te maken tijdens een saaie borrel kan je prima een drankspelletje spelen als er maar niet overmatig drank wordt gebruikt. Een toernooi beerpong is bijvoorbeeld geschikt voor alle leeftijden. Hoe dan ook, een drankspel kan leuk zijn maar het leukste is wanneer iedereen zich op zijn geamk voelt en wanneer er een hoop gezelligheid aanwezig is en daar zorg je samen voor!