Zaken Top
Image default
E-commerce

HUIDVERZORGINGSROUTINE

Er zijn tegenwoordig zoveel korean skincare huidverzorgingsproducten op de markt: merken, producten en een hele reeks behandelingen. Het grote aantal opties kan overweldigend zijn en het gevoel geven dat je een klein fortuin moet uitgeven om een gezonde, stralende huid te hebben. Maar je hoeft niet veel geld uit te geven om resultaten te boeken. Het is een misvatting dat je voor een mooie huid veel geld moet uitgeven aan hoogwaardige huidverzorgingsproducten. De waarheid is dat het juiste product voor jouw huidtype geen arm en een been hoeft te kosten.

Reinigen is de eerste stap in een gezonde huidverzorgingsroutine. Dit helpt uw huid te ontdoen van onzuiverheden en irriterende stoffen. De huidgezondheidsdeskundigen van Johnson’s ® raden aan om de huid elke dag aan het begin van de dag te reinigen en ook als onderdeel van uw huidverzorgingsroutine voor de middag. Een van de eenvoudigste manieren om te reinigen is met een milde, crèmige of schuimende reiniger. Als je deze voorzichtig met water afspoelt, kun je gemakkelijk tot diep in je poriën doordringen en vuil, olie en onzuiverheden verwijderen die zich in de loop van de dag hebben opgehoopt. Reinigers kunnen ook helpen om je huid te ontdoen van acne en andere pijnlijke puistjes, waardoor ze minder zichtbaar worden en je huid er glad en gezond blijft uitzien.

Exfoliëren is de meest effectieve manier om je huid te reinigen, te verstevigen en te revitaliseren. Wij vinden dat het deel moet uitmaken van elke basis huidverzorgingsroutine, omdat het de enige manier is om je te ontdoen van onzuiverheden die in je huid vastzitten, zoals vuil en oliën. Wanneer je scrubt, verwijder je deze onzuiverheden en geef je je poriën een grondige reiniging voor een helderdere en frissere teint. Exfoliëren verkort ook de levensduur van gezonde huidcellen, dus door regelmatig dode cellen van de oppervlaktelaag te verwijderen, kun je de huid sneller laten groeien.

Denk niet alleen aan je twee basisstappen voor huidverzorging, maar ook aan wat je doet nadat je vochtinbrengende crème zijn werk heeft gedaan. Als je je zorgen maakt over fijne lijntjes en rimpels, voeg dan een extra minuut toe aan je routine en verdeel een lichtgewicht, maar jeugdig stimulerend product over je hele huid, zoals Vichy’s Pore Vanishing Gel, dat is verrijkt met hyaluronzuur en vitamine B3. Dit geweldige product maakt de huid onmiddellijk voller en zorgt voor een frisse stoot vocht. We beloven je dat als je dit probeert, je er elke dag naar grijpt!