Zaken Top
Image default
Bedrijven en samenleving

Sfeervol vergaderen op een unieke vergaderlocatie in Midden Nederland

Vergaderen in Midden Nederland op een bijzondere vergaderlocatie? Kasteel De Vanenburg is een prachtige vergaderlocatie in Midden Nederland en beschikt over alle ingrediënten voor een geslaagde meeting. Naast rust en ruimte is er volop aandacht voor stijl en uw specifieke wensen. Dit maakt het aantrekkelijk om een vergaderruimte te boeken in dit unieke kasteel op de Veluwe. Wat zijn nog meer redenen om hier met uw team of collega-ondernemers naar af te reizen?

Waarom overleg plegen op een vergaderlocatie in Midden Nederland?

Vergaderen doet u bij voorkeur in een ruimte waar u zich prettig voelt. Een fijne vergaderlocatie helpt u namelijk om knopen door te hakken. Kasteel De Vanenburg ligt op de Veluwe en beschikt over een schitterend 17e-eeuws landgoed. Stijl, klasse en natuur gaan er hand in hand. Bovendien ontbreekt het u aan niets, want u wordt tot in de puntjes ontzorgd door een gedreven team van professionals.

Kasteel De Vanenburg: kies uit 12 unieke vergaderzalen

Op deze vergaderlocatie in Midden Nederland heeft u de keuze uit maar liefst 12 unieke vergaderzalen. Iedere ruimte heeft een eigen sfeer en is naar wens vorm te geven en in te richten. Neem gerust een kijkje op de plattegrond van het kasteel om een indruk te krijgen van de verschillende vergaderfaciliteiten. Uiteraard is het ook mogelijk om exclusief te lunchen of te dineren in de vergaderruimtes. Indien wenselijk is het ook mogelijk om hotelkamers te boeken voor een comfortabele overnachting.

Ontdek de verschillende vergaderarrangementen

Bij Kasteel De Vanenburg kiest u een vergaderarrangement dat perfect aansluit op uw wensen. Dit kan gaan om een kort overleg met uw management of een bijeenkomst van een aantal dagen met collega-ondernemers of zakenrelaties. Bekijk daarom het aanbod 4-, 8-, 12-, 24- of 32-uurs arrangementen en laat u – indien gewenst – adviseren door het team. Laat u ook gerust rondleiden om een indruk te krijgen van de mogelijkheden die het landgoed en het kasteel u bieden.

Neem contact op

Spijkers met koppen slaan als het aankomt op vergaderen? Dit doet u bij voorkeur op een authentieke vergaderlocatie in Midden Nederland. Bij Kasteel De Vanenburg is werkelijk alles aanwezig om van iedere vergadering een succes te maken. Schroom daarom niet om contact op te nemen met team om uw wensen te bespreken. Bel of mail of plaats direct een reservering via de website.