Zaken Top
Image default
Auto-industrie

Bijblijven als zzp'er

Als zzp’er is het niet alleen belangrijk om bij te blijven in je vakgebied, maar ook op het gebied van ondernemen. Op die manier behoud je je bestaansrecht. Naast dat het natuurlijk altijd goed blijft om voor je klanten steeds maar weer die fijne partij te zijn, om mee samen te werken.

Pinautomaat huren

Een ontwikkelingen die je onder steeds meer zzp’ers ziet is onder andere dat men een pinautomaat huren wil. Een pinautomaat huren, biedt behoorlijk wat voordelen. Zeker als je nog niet weet of je er eentje kopen wil, is een pinautomaat huren een goede manier om het uit te proberen.

Coaching inhuren

Het is steeds meer gemeengoed geworden om ook als zzp’er een coach in te huren. Dat kan gaan om een business coach of om een coach voor persoonlijke ontwikkeling. Hoewel, je je persoonlijke ontwikkeling niet helemaal los kunt zien van je werk als ondernemer natuurlijk. Sterker nog, vaak ben je juist in je eigen zaak, je grootste struikelblok.

Cursus volgen

Het is heel verleidelijk om te denken dat je het allemaal nu zo onderhand wel weet. Dat is een grote valkuil. Het is goed om zeker eens per 3 jaar een cursus te volgen in je eigen vakgebied. In veel beroepen is dat zelfs veel te weinig.

Netwerken

Netwerken is niet alleen goed om aan klanten te komen. Het houdt je ook wakker. Zo kan een andere ondernemer je attenderen op ontwikkelingen die jij net even hebt gemist. Het is ook slim om daarbij de experts te volgen. Met name LinkedIn is daarvoor een fijn medium.

Volg je missie

Het is heel verleidelijk bij het ondernemen vanuit angst te handelen. Een ondernemer vergeet soms te makkelijk waarom hij is begonnen met ondernemen. Dit is echter belangrijk, want als je niet doet wat bij je hart ligt en je blij maakt, dan gaat je vuurtje voor je onderneming doven. Om dit te blijven doen is het daarom belangrijk om af en toe even stil te staan.

https://www.twelve.eu/pinautomaat-huren/