Zaken Top
Image default
Auto-industrie

Betrouwbare Noodstroomvoorzieningen

Of het nu gaat om het distributiecentrum van de lokale supermarkt, het ziekenhuis waar geliefden een ingrijpende operatie ondergaan, of het datacenter dat essentiële gegevens bewaart, een robuuste noodstroomvoorziening is van vitaal belang.

Geavanceerde noodstroomvoorzieningen met topkwaliteit componenten

Bij Brinkmann & Niemeijer begrijpen we het belang van betrouwbaarheid in kritieke situaties. Daarom maken wij gebruik van hoogwaardige componenten in al onze noodstroomoplossingen.

Een breed Scala aan noodstroomvoorzieningen

Ons assortiment noodstroomvoorzieningen is divers en omvat onder andere moderne noodstroomaggregaten, Diesel Roterende UPS-systemen (DRUPS), en batterijsystemen. Binnen deze oplossingen bieden wij een scala aan aanpassingsmogelijkheden, waaronder geavanceerde besturingssystemen, geluiddempende behuizingen, verschillende motortypes en generatoren, en nog veel meer!

Prijzen van een noodstroomvoorziening

Aangezien de kosten van een noodstroomvoorziening afhankelijk zijn van verschillende factoren, zoals de complexiteit van het UPS-systeem of aggregaat, bieden wij gepersonaliseerde offertes aan. Onze experts houden rekening met jouw specifieke situatie en vereisten. Neem contact op met onze ervaren Sales Engineer Alex voor een nauwkeurige prijsopgave die perfect aansluit bij jouw specifieke behoeften. We staan klaar om je van dienst te zijn en de ideale oplossing voor jouw noodstroomvoorziening te vinden.

Referenties van noodstroomvoorzieningen

Brinkmann & Niemeijer heeft met trots een breed scala aan noodstroomvoorzieningen geleverd aan diverse sectoren, waaronder ziekenhuizen, datacenters en utiliteitsgebouwen. Enkele van onze meest prominente referenties zijn onder andere het Gemeentehuis en de Parkeergarage in Apeldoorn, NEP Mediapark, Schoneveld Breeding, het Distributiecentrum van Wasco, het Radboud UMC, diverse onderwijsinstellingen, en grote industriële complexen. Deze projecten getuigen van onze expertise en betrouwbaarheid in het leveren van hoogwaardige noodstroomoplossingen.